ARTIST & EVENT SUPPORT

ARTIESTEN VERVOER

Artiesten vervoer Artiesten vervoer is van groot belang. Het mag natuurlijk nooit zo zijn dat de artiest om wat voor reden dan ook vertraagd is. Dit is een van de redenen dat wij road management (artiesten vervoer) uiterst serieus nemen. Naast dat het vervoer van de artiest snel moet verlopen is het ook belangrijk dat de reis comfortabel verloopt. JustinCase is gespecialiseerd in het verzorgen van stipte en accurate artiesten vervoer in binnen en buitenland. Wij verzorgen het complete logistieke schema van de artiest. Dit kan een ritje zijn maar ook voor meerdere ritjes en zelfs meerdere dagen afhankelijk van de agenda van de artiest.

JustinCase beschikt over de mogelijkheid om artiesten meteen vanaf de gate op te halen, waardoor wachten niet meer nodig is en de artiest meteen in de auto kan stappen en niet over het drukke schiphol plaza hoeft te lopen. Mocht de artiest onverhoopt eerder aanwezig zijn dan kan er gebruikt worden gemaakt van de exclusieve wachtruimte.

JustinCase Chauffeurs diensten


De chauffeurs diensten van JustinCase staan bekend vanwege de snelle service en de comfortabel manier van reizen van en naar een evenement of tussen evenementen. JustinCase biedt een groot wagenpark aan waar de artiest uit kan kiezen. Laat uw artiest snel, comfortabel en in stijl reizen met de artiesten vervoer en chauffeurs diensten van JustinCase!
© 2019 just-incase.nl | webdesign by simpleworks | hardstyle